Alonzo King Lines Ballet

Dos espectacles en una sola funció. La companyia americana de dansa contemporània presenta dues de les coreografies més recents per impressionar per partida doble amb la seva elegància i la seva virtuositat. 

Alonzo King, considerat un dels coreògrafs més visionaris del món del ballet, es troba constantment empenyent els límits. El seu estil de dansa sensual i erudita està influenciada de la dansa clàssica i del jazz. I per aquesta ocasió, ha ajuntat a dos grans músics, Jason Moran i Charles Lloyd.

El nord-americà ha fusionat dues coreografies per a crear una sola funció. La primera part, anomenada The personal element i interpretada per 8 ballarins, ofereix a l'espectador la oportunitat de meravellar-se amb els moviments i coreografies com una invitació poètica per a establir una connexió personal amb la peça i trobar la línia del moviment clara que tant estima King. Amb la segona part, Azoth, es crea un inoblidable diàleg entre el moviment i la música, creant un enfoc multidisciplinari que es complementa amb la amplia visió expansiva que té el coreògraf del ballet i proporcionant una sensació de llibertat i sorpresa a través de l'alquímia. 

 

The personal element / Azoth

Diumenge, 27 de març a les 18h
39ª Temporada BBVA de Dansa

Visitar la web La Factoria Cultural de Terrassa