Ballet Clàssic Internacional

La bella dorment 

Dirigit per Andrey Sharaev i amb seu a Txèquia, la companyia ofereix versions dels grans clàssics amb l’espectacular escenografia d’Eugeny Gurenko i magnífics solistes internacionals. En aquesta ocasió la companyia interpreta l’obra mestra de Txaikovski: La bella dorment, basat en el conte de La belle au bois dormant, de Charles Perrault, estrenat en ballet a Sant Petersburg el 1890. 

Una nova producció de Tatiana Solovieva dirigida per Andrey Sharaev i en col·laboració amb el Royal Czech Ballet i el Ballet de Milà

Sinopsi 

La bruixa malvada Carabós prediu que la Princesa es punxarà i li  provocarà la mort però la Fada Lila canvia aquesta maledicció per un somni que durarà cent anys. Cent anys després, la Princesa Aurora es desperta amb el petó del Príncep Desiré i venç la maledicció. Al casament, acompanyats dels Reis, veurem desfilar els personatges més famosos de Charles Perrault: La Ventafocs ¡ el Príncep, el Gat amb Botes i la Gata, la Caputxeta Vermella i el Llop, l’Ocell Blau i la Princesa Florina, el Polzet i els protagonistes ballen el seu famós Pas a Dos. 

Andrey Scharaev, director
Graduat com a coreògraf i professor a l’Acadèmia de Música, Teatre i Belles Arts de Chisinau (Moldàvia), va se solista del Ballet Nacional del Moldàvia durant deu anys i va treballar en nombroses companyies de renom com el Ballet Clàssic de Columbia, el Ballet Internacional de Philadelphia, el Ballet Imperial Rus, el Ballet de Sant Petersburg i el Ballet de Moravia (República Txeca). A més a més, ha actuat en gires per Europa, els Estats Units i Canadà.

Mariana Rusu, coreògrafa
Va ser solista principal del Ballet Nacional de Moldàvia, del ballet de Sant Petersburg i es professora de l’Escola de Ballet de Chisinau (Moldàvia). 

La bella dorment

4 i 5 de Febrer

Visitar la web La Factoria Cultural de Terrassa