Ballet i Orquesta de Sant Petersburg

La companyia va ser fundada el 2011 per Maxim Zhuchin amb la gran influència del famós coreògraf Nikolai Boyarchikov, qui durant molts anys va ocupar el càrrec de director artístic del Teatre Mikhailovski de Sant Petersburg. Actualment la companyia té un elenc de joves i ambiciosos ballarins de gran talent. En el seu repertori hi figuren altres ballets clàssics com El Trencanous, El Llac dels Cignes, Chopiniana i La Bella Dorment, que vam poder veure la temporada passada a l’escenari terrassenc.

Actualment la companyia també presenta obres de tall contemporani de joves coreògrafs com Konstantin Kiekhel, llorejat en múltiples festivals internacionals de dansa. La companyia treballa actualment en la posada en escena del ballet La Ventafocs.

Giselle

Ambientada en un entorn camperol a Alemanya a l’època medieval, la història de Giselle està inspirada en l‘obra De l ́Allemagne que Heinrich Heine va escriure el 1835.

Aquesta peça, estrenada el 1841 a l’Òpera de París, és una obra mestra absoluta del ballet romàntic i es considera una obra fonamental de la dansa clàssica tant pel tractament dels ideals romàntics com per l’ús de la més refinada tècnica teatral del segle XIX.

Giselle

Dissabte, 26 de Setembre a les 20h.
Diumenge, 27 de Setembre a les 18h.
37a Temporada BBVA de Dansa

Visitar la web Centre Cultural