Companyia Carolyn Carlson

The Tree

La coreògrafa californiana Carolyn Carlson, establerta a París, ha creat més d’un centenar de peces on busca desenvolupar i compartir el seu univers poètic, de fet, Carlson prefereix el terme «poesia visual» a «coreografia» per descriure el seu treball.  

The Tree, Carlson es basa en el llibre Fragments of Poetics of Fire, del filòsof francès Gaston Bachelard i tria aquestes flames poètiques per representar l’àmplia complexitat dels elements naturals en un context actual de col·lapse i distopia, amb l’esperança d’un renaixement d’entre les cendres, com si es tractés d’un fènix ressuscitat. 

Una última oportunitat per veure el treball de Carolyn Carlson que s’acomiada dels escenaris 

La coreògrafa col·labora amb l’artista visual Gao Xingjian (guanyador del Premi Nobel de Literatura de l’any 2000), qui sublima l’escenografia amb les seves pintures abstractes.

‘No estem fora de l’univers; som una petita llavor d’aquest cicle de ritmes que fan canviar les estacions i la Creació del món’ – Carolyn Carlson 

Nou ballarins interpreten una poderosa expressió de vitalisme i amor per la natura en un context actual de col·lapse i distopia. Aquest espectacle obre la segona edició del festival ‘Terrassa, ciutat de la dansa’.

L'Arbre

Dissabte, 5 de novembre
20h

Visitar la web La Factoria Cultural de Terrassa