Metamorphosis Dance

Què passa quan dues persones conversen a les fosques? Elkarrizketa Ilunak és un muntatge coreogràfic innovador creat per Iratxe Ansa i Igor Bacovich que plantegen una peça constituïda per seccions molt definides i amb caràcter propi. Duets, trios i treballs en grup, que es mouen a diferents velocitats sota una escenografia i il·luminació que es revelen com a autèntics protagonistes. Els llums de neó són un element coreogràfic més, que dota a la peça d’una atmosfera i una personalitat úniques.

Els ballarins exploren la comunicació, les converses en el pla físic, les accions i reaccions dinàmiques de conflicte, d’estima, d’inquietud…que expressen de forma física i corporal. Com exposen els creadors: ‘volem abordar com el context canvia la comunicació. Encara que segueixis sent el mateix, l’entorn pot modificar la forma en què et comuniques. Amb aquest nou muntatge, hem volgut investigar sobre aquest tema traslladant-lo a la pròpia composició coreogràfica ‘.

Sobre l’espai nu, il·luminat per encisadors tubs de neó que creen nous espais sobre l’escenari, els cinc ballarins manipulen els neons, els pengen, els fan servir com a pantalla, interactuen amb les llums i les ombres que aquests generen i executen la seva rigorosa coreografia al ritme d’un piano que interpreta una música electrònica minimalista.

Elkarrizketa Ilunak

20 de març
38a Temporada BBVA de Dansa

Visitar la web Centre Cultural