MMContemporary Dance Company

Dues peces contemporànies amb música de Franz Shubert i George Gershwin i escenes inspirades en les pintures d’Edward Hopper

Schubert’s Frames, el coreògraf Enrico Morelli posa a disposició el seu nou treball a l’extraordinària música del compositor vienès Franz Shubert. Ningú millor que el compositor vienès és capaç de posar notes a sentiments contrastats  d’amor, tensió, malenconia però també d’esperança. La coreografia és un relat abstracte de la solitud i d’ànimes agermanades, en una època com l’actual, cansada, pàl·lida, desencantada, turmentada per un malestar que flota a l’aire, però a la vegada busca amb ànsies el sentit a la vida i la felicitat.

Gershwin Suite, Michele Merola escull la música de Gershwin en les seves diferents facetes, no només les peces més eufòriques brillants, sinó també les més romàntiques i íntimes. Algunes escenes estan inspirades en la connexió entre la música de Gershwin i les pintures de l’artista nord-americà Edward Hopper. Una peça que combina duets, solos íntims i també escenes de grup, amb canvis constants d’escenografia i una coreografia molt diversa gràcies a la versatilitat del coreògraf.

MM Contemporary Dance Company, amb seu a Reggio Emilia, Itàlia, està dirigida pel coreògraf Michele Merola. La companyia es va crear el 1999 com a centre permanent de producció d’esdeveniments i espectacles i com a promotora de projectes i tallers amb l’objectiu de donar suport a intercanvis i aliances entre artistes italians i internacionals, testimonis i portaveus de la cultura contemporània.

 

SCHUBERT’S FRAMES · GERSHWIN SUITE

Dissabte, 25 de Setembre a les 20h

Visitar la web La Factoria Cultural de Terrassa