Curs 2021-2022

Presentem el programa del PAR en Dansa pel curs 2021-2022, que té lloc a les instal·lacions del Centre Cultural Terrassa de l’1 de setembre de 2021 fins el 30 de juny de 2022. 

Fes el salt al món professional de la dansa!

Durant l’any lectiu del PAR, les jornades diàries comprenen classes de ballet, classes de puntes, treball de repertori, lliçons de pas a dos i variacions lliures o de repertori. Tota la sessió del matí està dedicada a la part pedagògica del curs, i també hi són incloses classes de contemporani.

Per a l’equip del PAR en Dansa és molt important la formació pedagògica i tècnica del ballarí, ja que es tracta d’un programa basat en la recerca d’una tècnica sòlida en clàssic i amb la intenció que els estudiants tinguin una formació dins el contemporani d’acord amb els diferents estils actuals.

Balla en grans escenaris amb produccions pròpies

Durant el curs es duen a terme 3 produccions de diferents coreògrafs on els alumnes gaudeixen de l’escenari i posar en pràctica els coneixements adquirits i ampliar la seva experiència com a ballarins i enfocar el treball cap a la vida professional.

La primera producció, Dancing Vivaldi, s’estrenarà al teatre la Llotja de Lleida el 30 d’octubre. Juntament amb l’Orquestra Victoria de los Ángeles i l’Orfeó Lleidatà, el Glòria de Vivaldi serà coreografiat per Jamal Callender. Aquesta producció farà gira per diversos teatres de Catalunya.

Tot seguit es treballarà El Trencanous, i tancarà el curs, Tell me Tellemann, en aquesta ocasió amb l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 i la coreografia d’Iratxe Ansa (Premi Nacional de Danza 2020) i Igor Bachovich.