Gemma Pujol

Pianista

Nascuda a Terrassa el 1993, va cursar el Grau Professional de piano al Conservatori Municipal de Terrassa, on es va graduar obtenint el Premi d’honor en la seva especialitat en finalitzar els estudis l’any 2012. El 2016 acaba el Grau Superior en l’especialitat d’interpretació de piano clàssic al Conservatori del Liceu de Barcelona com a deixeble del reconegut pianista Josep Maria Colom. Des del 2019 estudia piano jazz al Taller de Músics de Barcelona.

Tot i la seva formació clàssica, s’ha interessat sempre per la música moderna, el jazz i el món del teatre musical. L’any 2012 participa en la representació de Les Miserables al teatre de la Passió d’Olesa de Montserrat i a partir d’aquí comença a formar part de diversos projectes dins d’aquesta línia. Actualment col·labora amb la companyia Els Pirates Teatre i ha format part d’espectacles com Les Feres de Shakespeare (Teatre Condal) i Barbes de Balena (Teatre Maldà), on a més de fer-hi de pianista debuta com a actriu de l’espectacle. 

Comença a estudiar piano jazz al taller de músics de Barcelona l’any 2019 i també comença a interessar-se per més instruments com el saxo i la veu. 

Ha rebut classes de músics reconeguts com Edit Fisher, Josep Maria Colom, Emili Brugalla, Guim Garcia-Balasch, Sergi Sirvent, Laia Porta, Iñaki Sandoval, Joan Munné, Francesc Capella, Manel Vega, Benjamin Davis i Anna Luna, entre d’altres. 

Sempre ha compaginat els seus estudis amb la vocació pedagògica i actualment es dedica a la transcripció de partitures i creació d’arranjaments musicals amb l’empresa terrassenca My Sheet Music Transcriptions.