Curs intensiu de dansa
Del 2 al 12 de juliol de 2024

 

Vols aprendre ballet de la mà de grans mestres?

El PAR en Dansa i la Factoria Cultural de Terrassa ofereixen un curs intensiu d’estiu per perfeccionar la tècnica clàssica de la dansa. El curs és ideal per a joves ballarins que vulguin desenvolupar les seves habilitats juntament amb grans professors com l’Anael Martín, el  Jamal Callender o la Lucie Barthélémy. La direcció artística d’aquest intensiu anirà a càrrec de Rodolfo Castellanos, director artístic del PAR en Dansa i reconegut mestre en grans escoles de dansa. Com a ballarí ha gaudit d’una fructífera carrera com a principal del Ballet Nacional de Cuba. 

Els joves ballarins de 16 a 22 anys treballaran en aquest curs intensiu de 10 a 18h, que tindrà lloc en les instal·lacions de la Factoria Cultural de Terrassa de dilluns a divendres: cada dia s’impartiran classes pel matí i a les tardes es farà treball de producció. 

Una oportunitat única per experimentar en primera persona què suposa treballar en un Programa d’Alt Rendiment que culminarà amb una gran Gala Final representada sobre els escenaris de La Factoria Cultural de Terrassa.

Novetat!
Intensiu per a joves de 13 a 15 anys

 

Per primera vegada, obrim el Summer Intensive per alumnes més joves d’entre 13 i 15 anys que podran treballar en una jornada matinal per tal de millorar les seves habilitats i tècniques. 

Amb aquest curs podran conèixer de primera mà la dinàmica de treball del PAR en Dansa mentre aprenen al costat del nostre prestigiós professorat compost per: l’Anael Martín, la Lucie Barthélémy, el Jamal Callender i el Rodolfo Castellanos

IMG_9922

JOVES DE 16 a 22 ANYS

  • Dates: Del 2 al 5 i del 8 al 12 de juliol de 2024
  • Horari: De 10h a 18h
  • Preu: 460€
  • Instal·lacions: Factoria Cultural de Terrassa

JOVES DE 13 a 15 ANYS

  • Dates: Del 2 al 5 i del 8 al 12 de juliol de 2024
  • Horari: De 10h a 14h
  • Preu: 230€
  • Instal·lacions: Factoria Cultural de Terrassa

Formulari d’inscripció – Summer Intensive 2024

 

Si la dansa és la teva passió i vols aprendre de la mà de ballarins professionals, inscriu-te al Summer Intensive del PAR en Dansa. Un curs ideal per a joves que volen desenvolupar les seves habilitats.

Les inscripcions es realitzen per ordre d’arribada i després de la valoració del nivell per part de la direcció artística. Les persones que siguin acceptades rebran un correu amb la confirmació i un cop acceptades tindran 15 dies per fer el pagament.