Summer 2021

Curs intensiu de dansa
Del 6 al 16 de juliol

Vols aprendre ballet de la mà de grans mestres?

El PAR en Dansa i la Factoria Cultural de Terrassa ofereixen un curs intensiu d’estiu per perfeccionar la tècnica clàssica de la dansa. El curs és ideal per a joves ballarins que vulguin desenvolupar les seves habilitats juntament amb grans professors com Lienz Chang o Ilia Jivoy

Rodolfo Castellanos, director artistic del PAR en Dansa, és mestre en grans escoles de dansa i mundialment reconegut com a ballarí principal del Ballet Nacional de Cuba. La pianista terrassenca, Gemma Pujol, posarà la música a les classes.

Els joves ballarins de 16 a 22 anys treballaran amb grups reduïts en un curs un intensiu de 10 a 19h, que tindrà lloc en les instal·lacions de la Factoria Cultural de Terrassa de dilluns a dissabte: cada dia s’impartiran classes pel matí i a les tardes es farà treball de producció. 

El Summer Intensive PAR en Dansa culminarà amb una gran gala on els alumnes compartiran escenari amb estrelles de la dansa reconegudes mundialment, com Lucia Lacarra, Matthew Golding, Agnès Letestu i Vincent Chaillet. 

Gala Final · Vídeo Resum

  • Dates: Del 6 al 16 de juliol de 2021
  • Horari: De dilluns a dissabte, de 10h a 19h
  • Preu: 750€ / 500€ (si ets ballarí del PAR)  
  • Instal·lacions: Factoria Cultural de Terrassa

La data límit d’inscripció al Summer és el 30 de juny.
Les inscripcions es realitzaran per ordre d’arribada i després de la valoració del nivell per part de la direcció artística. El límit de places són 40.
Un cop acceptats tindreu 15 dies per fer el pagament.