Ballarins convidats

  Loading posts...
 • Maria Torrents

  Ballarina convidada

  Formada com a ballarina a l’Institut del Teatre IT Dansa. Membre d’Habemus Corpus, dirigit per Miquel G. Font des de 2020.

  Llegir més
 • Emmanuel Dobby

  Ballarí Convidat

  El 2013 s’uneix al Staatstheater Darmstadt, sota la direcció de Mei-Hong Lin, començant a treballar amb Miquel G. Font, que el convida a entrar a Habemus Corpus el 2014 per formar-ne part fins a l’actualitat, també com a assistent coreogràfic. També treballa amb d’altres companyies franceses com ara Lynchore, Estelle Danvers o The Artist, com a ballarí principal.

  Llegir més
 • Vincent Chaillet

  Ballarí Convidat

  Des 2017 és professor convidat al Ballet de l’Opéra National du Rhin, Opéra National de Bordeaux, al Conservatorie National Supérieur Musique et Danse de Lió i al Teatro alla Scala de Milà. Va deixar el Ballet de l’Òpera Nacional de París per a la temporada de teatre 2018/19 per dedicar-se a la docència i projectes independents com a ballarí i coreògraf.

  Llegir més
 • Agnès Letestu

  Ballarina convidada

  Nomenada Étoile de l’Opera de París el 31 d’octubre de 1997. Al costat de la seva carrera com a intèrpret, Agnès Letestu dissenya i confecciona vestuari per a ballet i òpera.

  Llegir més
 • Matthew Golding

  Ballarí Convidat

  Matthew Golding és un ballarí de ballet canadenc. Va ser ballarí principal amb el Royal Ballet i director amb el Dutch National Ballet a Amsterdam.

  Llegir més
 • Lucía Lacarra

  Ballarina convidada

  Lucía Lacarra ha estat ballarina principal de l’Bayerisches Staatsballett (Ballet de l’Òpera Estatal de Baviera) des de 2002. Va rebre el Premi Benois de la Danse, va ser nomenada Ballarina de la Dècada en 2011, a la Gala de les Estrelles de Ballet Mundial a Sant Petersburg.

  Llegir més
 • Ilia Jivoy

  Ilia Jivoy

  Professor convidat

  Llorejat amb el premi ‘Esperança de Rússia’ Ilia Jivoy es considera com un dels millors joves coreògrafs del Teatre Mariinski de Sant Petersburg. El ballet Quatre Estacions (2017) és la seva primera producció que està inclosa en el repertori de Teatre Mariinski, companyia amb la que ha realitzat gires per Estats Units, Emirats Àrabs Units, Alemanya, França, Itàlia, Espanya i Gran Bretanya.

  Llegir més