Carmen Suite

Després de l’exitosa estrena a Sevilla, l’elenc de Carmen Suite va poder oferir aquesta adaptació de la famosa òpera a Terrassa al ritme de la música en directe de l’Orquestra Simfònica del Vallès.  

Carmen Suite narra la història d’un triangle amorós entre Carmen (Giada Rossi), Don José (Sergio Bernal) i Escamillo (Cristo Vivancos), tres figures de l’escena internacional que assumeixen aquests rols protagonistes. Valentín Pagliaricci i Lia Suárez tanquen aquest preciós elenc de solistes, en l’últim cas, estem davant d’una de les ballarines del PAR. Així mateix, part del cos de ballarins també ha sigut format per vuit alumnes del nostre centre, és el cas de: Pablo Goethals, Joseph Peñaloza, Héctor Boto, Alanys Pérez, Carolina Rehues, Céline Serverius, Laura Martínez i Lucía Galán.  D’altre banda, la producció de l’espectacle va anar a càrrec del nostre director artístic (Rodolfo Castellanos) i la nostra coordinadora (Anael Martín). 

En definitiva, una setmana molt intensa en la que els nostres ballarins i ballarines del PAR s’han pogut enriquir del pas d’aquestes figures professionals enmig d’un Carmen Suite que no ha deixat indiferent ni al públic ni a la crítica.