3a Gala PAR en Dansa

El Programa d’Alt Rendiment en Dansa tanca la seva 3a temporada amb una gala que porta sobre l’escenari a tots els seus ballarins. Un programa complet que combina la dansa clàssica amb la contemporània i que no només farà reviure els millors moments d’aquest any sinó que també oferirà un tast del que podrem veure de cara a la següent temporada.

L’exhibició repassa algunes de les peces més destacades d’aquest any com la “Primavera” de Les quatre estacions d’Ilya Jivoy, una variació de Coppelia” o “Darkness” la guanyadora dels Tallers Coreogràfics d’enguany.

D’altra banda, s’estrenarà Sacrée” una innovadora peça que forma part de la nova producció de Rodolfo Castellanos, El triomf d’Afrodita” amb música de Carl Orff. Finalment, aquesta 3a Gala del PAR en Dansa ens oferirà el mestratge del ballet clàssic amb l’exigent “Paquita”.

Amb tot, es tracta d’una gran oportunitat per gaudir de la dansa en totes les seves facetes, la clàssica i la contemporània, gràcies a un elenc de ballarins jove i versàtil format al PAR en Dansa.