Gala Fi de Curs

Després de quasi nou mesos d’entrenament i tres produccions amb les quals han visitat diferents teatres de Catalunya i de Madrid, els ballarins i les ballarines del PAR estan a punt d’acabar el curs. El pròxim dijous, 30 de juny, és l’últim dia de classes i per tancar aquesta etapa es va realitzar una gala final en la qual faran un recorregut per tot el que han fet durant la seva estança al Programa d’Alt Rendiment en Dansa. 

Amb un programa d’aproximadament 70 minuts, els i les joves obriran l’espectacle amb una segona escena de Brandenburg, coreografiada per Rodolfo Castellanos, i a aquest li seguirà Misentrañas, la coreografia guanyadora del primer certamen de tallers coreogràfics que va crear l’uruguai Manuel Echevarría. Posteriorment, arribarà Memòries, també creació del director artístic, i recrearan un tros del Glòria de Vivaldi de Jamal Callender. Es farà un descans de 15 minuts i la funció culminarà amb una adaptació de Paquita realitzada per l’equip artístic del PAR. 

 

Entradas gratuitas

La producció tindrà lloc el dijous, 30 de juny, a les 20 hores a l’auditori de La Factoria Cultural de Terrassa (Rambla d’Ègara, 340, Terrassa, Barcelona, 08221) i les entrades per a totes aquelles persones que desitgin veure’l seran totalment gratuïtes. Qui vulgui entrades haurà d’enviar un correu a indicant un nom i el npombre d’entrades que vol per reservar-les.  

 

Informació detallada

Dia: 30 de juny de 2022

Lloc: Factoria Cultural de Terrassa

Hora: 20h (hora espanyola)

Entrades:

Durada: 70 minuts aprox.