Coppélia

Fitxa Artística i Tècnica

 • Direcció i dramatúrgia: Miquel G. Font
 • Producció: PAR en Dansa
 • Coreografia: Miquel G. Font
 • Repetidor d’assajos: Rodolfo Castellanos
 • Música: Léo Delibes
 • Vestuari: Marta Muiños
 • Escenografia, Disseny gràfic i Projeccions: Miquel G.Font
 • Responsable Tècnic: Enric Salvador
 • Espai Sonor: Pol Baltrons
 • Il·luminació: Santi Miquel
 • Tramoia: Carles Pirla

 

Elenc: 

Primera promoció de ballarins de PAR en Dansa:  Camil·la Adrián, Pau Altimira, Lia Boujol, Laura Figueroa, Mika Gal, Lucía Galán, Berta Garcia, Louise Girard, Carla Hogarth, Samba Injai, Júlia Martí, Noa Martín, Marta Otano, Joseph Peñaloza, Maria Polyxeni, Carolina Rehues, Leyre Sanvicente, David Serrano, Marta Sicilia, Lia Suárez, Alex Vazquez. 

Quan un clàssic esdevé mirall de l’actualitat. Quan qualsevol persona pot ser manipulada pels desitjos irreals. Quan la realitat esdevé ficció.

Amb aquest ballet, l’equip de ballarins defensen una aposta actualitzada del clàssic. Miquel G. Font és el dissenyador del mirall en el que mostra com la història clàssica de l’inventor que crea una nina realista i com un jove s’enamora d’aquesta es reflexa en un context actual, amb un humor negre i amb missatges clars en el que qualsevol s’hi pot sentir directa o indirectament identificat. També a nivell coreogràfic, amb la precisió que el seu treball requereix i excloent la jerarquia interna típiques de les produccions clàssiques com ara els rols, gènere o protagonismes, amb una estètica global entre realista i conceptual, el missatge general de Coppélia queda imprès en les nostres ments tant a nivell visual com a nivell acústic amb la música de Léo Delibes.

 

Ballarins convidats:

Maria Torrents – Formada com a ballarina a l’Institut del Teatre IT Dansa, dirigit per Catherine Allard, Maria Torrents treballa més endavant amb companyies com Phase Zero Productions, Berlin Expat Theater o Tanzpeicher Wützburg. És membre d’Habemus Corpus, dirigit per Miquel G. Font des de 2020. 

Nabar Martínez – Format al Conservatorio Profesional de Danza de Riba-Roja del Turia i ballarí al Malandin Ballet de Biarritz, va tenir el primer contacte amb Miquel G. Font en la creació fundadora de Ballet Contemporani de Catalunya, l’any 2020. 

Emmanuel Dobby – Format com a ballarí al Junior Ballet Bordeaux, s’incorpora a la jove companyia de dansa Dantzaz kompania (es), treballant amb coreògrafs com I. Galili, E. Gautier, Lukas Timulak, entre d’altres. El 2013 s’uneix al Staatstheater Darmstadt, sota la direcció de Mei-Hong Lin, començant a treballar amb Miquel G. Font, que el convida a entrar a Habemus Corpus el 2014 per formar-ne part fins a l’actualitat, també com a assistent coreogràfic. També treballa amb d’altres companyies franceses com ara Lynchore, Estelle Danvers o The Artist, com a ballarí principal.