IN-CONNECTION

Un programa format de tres coreografies que serviran per presentar el grup de ballarins a una gran gala única el 18 d’octubre de 2020. 

 

BOLERO

Quan tot moviment és una decisió comú
Quan la precisió mental és traduïda en el cos
Quan la simbiosis de Música i Dansa crea la cohesió total.

Bolero és una nova creació de Miquel G. Font seguint les pautes visuals fundades en la seva creació prèvia Èxode, peça distribuïda a través de diverses companyies a Europa. Amb unes visuals hipnòtiques i el seu llenguatge corporal d'alta precisió física i musical, conjuntament amb l'impacte acústic de l'obra mestra de Maurice Ravel, Bolero inclourà a tots els participants a escena  compartint una marxa histamínica in crescendo.

 

MEMÒRIES

Estrena d'aquesta peça coreogràfica de Rodolfo Castellanos que tracta de reflectir tres moments a la vida de tres parelles. L’encontre, l’amor i la passió. I un punt comú que és l’encontre entre tots més enllà de la problemàtica personal de cadascú.

 

HOMMEID

Quan les creativitats es troben en un punt comú. Quan quelcom creix mentre desconeguts treballen junts. Quan hi ha un compte enrere per començar un viatge intens.

HOMMEID serà el resultat de la iniciativa pedagògica sobre la creativitat i desenvolupament d’idees durant les primeres setmanes de la temporada de PAR en Dansa. Tutelats per l’equip directiu, els 25 participants hauran de col·laborar entre ells, i així conèixer-se, aprendre a treballar en l’equip i desenvolupar també les seves pròpies personalitats creatives, abans d’emprendre les produccions grans en les que formaran part durant la resta de la temporada.