IN-CONNECTION

Un programa format de tres coreografies que serviran per presentar el grup de ballarins a una gran gala única el 18 d’octubre de 2020.

 

EXODE

Quan el cervell ens porta físicament a un altre lloc.
Quan el control que generem ens controla a nosaltres.
Quan tot caos és calculat.
Quan veiem un grup d'individuals sense connexió aparent.

Exode és el mètode creat per Miquel G. Font en el que el resultat és una màquina calculadora en molts nivells. En un procés de creació curt d'una intensitat molt genuïna: l’utilització de la aleatorietat segons l’atzar del patró de moviment dividint el cos en diferents parts amb diferents codis que més endavant acaben coordinats en una frase coreogràfica d’alta precisió de 286 moviments. Aquesta esdevé la base coreogràfica sobre la que tots els membres creen una posada en escena hipnòtica on l’estamina i la precisió física de la dansa clàssica cooperen amb un viatge dramatúrgic intens i una música creada per G. Font mateix sobre compàs d’Amalgama són el gran repte dels intèrprets.

Exode és la proposta original que Miquel G. Font per la creació d'Exodus to Hopeland, produït pel Festival Internacional de Hannover (2014) i més endavant per Jeune Ballet d’Aquitaine (2017).

 

MEMÒRIES

Estrena d'aquesta peça coreogràfica de Rodolfo Castellanos que tracta de reflectir tres moments a la vida de tres parelles. L’encontre, l’amor i la passió. I un punt comú que és l’encontre entre tots més enllà de la problemàtica personal de cadascú.

 

HOMMEID

Quan les creativitats es troben en un punt comú. Quan quelcom creix mentre desconeguts treballen junts. Quan hi ha un compte enrere per començar un viatge intens.

HOMMEID serà el resultat de la iniciativa pedagògica sobre la creativitat i desenvolupament d’idees durant les primeres setmanes de la temporada de PAR en Dansa. Tutelats per l’equip directiu, durant aquest temps els 25 participants hauran de col·laborar entre ells, i així coneixe’s, aprendre a treballar en l’equip i desenvolupar també les seves pròpies personalitats creatives, abans d’emprendre les produccions grans en les que formaran part durant la resta de la temporada.