Gala final

El PAR en Dansa Summer Intensive va posar el seu punt i final amb una Gala Final on els alumnes van ballar amb estrelles convidades

Un programa de 80 minuts que va mostrar, entre altres peces, la coreografia Alone, interpretada per l‘etoile de l’Òpera de París Agnès Letestu i For me Formidable del solista Vincent Chaillet, Lucia Lacarra i Mathew Golding van baller Finding Light d’Edwaard Liang i la peça coreogràfica On my way del jove coreògraf del Mariinsky Ilya Jivoy.

També va participar a la Gala el ballarí convidat Ricardo Castellanos (estrella de l’Òpera d’Oslo) que va ballar el pas a dos de Giselle al costat de la Júlia Martí, una de les nostres alumnes de l’PAR, i va complir un dels nostres objectius, que és la promoció dels nostres ballarins cap a la vida professional. 

Aquesta Gala va posar punt i final a 10 dies de classes amb grans mestres de la dansa com el Rodolfo Castellanos (de l’escola cubana), l’Ilia Jivoy (Teatre Mariinsky), el Lienz Chang (mestre i coreògraf internacional, actualment a l’Òpera de Roma) o l’Agnès Letestu i el Vincent Chaillet (Òpera de París). 

Un grup de joves ballarins d’entre 16 i 22 anys va treballar amb aquests ballarins i mestres del 6 al 16 de juliol a les instal·lacions de la Factoria Cultural de Terrassa, amb classes pel matí i treball de producció per les tardes.

 

Els ballarins interessats en aquest curs intensiu d’estiu de dansa es poden posar en contacte amb PAR en Dansa a través del correu electrònic:  

Programa

Initium e Finis (extracte)

Coreografia: Lienz Chang

Música: Maurice Ravel

Intèrprets: Alumnes del Summer intensive

 

For me Formidable

Coreografia: Vincent Chaillet

Música: Charles Aznavour

Intèrpret: Vincent Chaillet

 

Giselle (segon acte)

Coreografia: Jean Coralli  i Jules Perrot

Música: Adophe Adam

Intèrprets: Júlia Martí i Ricardo Castellanos

 

On My Way (solo)

Coreografia: Ilya Jivoy

Música: Winged Victory  for  The Sullen Band

Intèrpret: Ilya Jivoy

 

Finding Light 

Coreografia: Edwaard Liang

Música: Antonio Vivaldi

Intèrprets: Lucia Lacarra i Mathew Golding

 

Alone

Coreografia: Jean Claude Gallota

Música: River man, de Nick Drake

Intèrpret: Agnès Letestu

 

Re-birth

Coreografia: Ilya Jivoy

Música: Max Richten

Intèrprets: Alumnes del Summer intensive

 

Duració total: 80 minuts