Mestres

  Loading posts...
 • Rodolfo Castellanos

  Director artístic

  Ex-ballarí principal del Ballet Nacional de Cuba va compartir escenaris amb estrelles com Julio Bocca, Marcia Haydee, Vladimir Vasiliev, Alicia Alonso, Paolo Bartolucci entre d’altres. Ha sigut professor convidat a l’Escola Elmhurst de Birmingham, a la English National Ballet School i va ser professor titular del Royal Ballet School.

  Llegir més
 • Anael Martin

  Mestra regular

  Ha treballat sota la direcció artística d’Alicia i Fernando Alonso al Ballet Nacional de Cuba, companyia en la qual va romandre durant vint anys arribant a ser primera solista, professora i repetidora. Com a ballarina, va interpretar tot el repertori clàssic i igualment coreografies folklòriques, neoclàssiques i contemporànies.

  Llegir més
 • Ilya Jivoy

  Mestre regular, ballarí i coreògraf

  Llorejat amb el premi ‘Esperança de Rússia’ Ilia Jivoy es considera com un dels millors joves coreògrafs del Teatre Mariinski de Sant Petersburg. El ballet Quatre Estacions (2017) és la seva primera producció que està inclosa en el repertori de Teatre Mariinski, companyia amb la que ha realitzat gires per Estats Units, Emirats Àrabs Units, Alemanya, França, Itàlia, Espanya i Gran Bretanya.

  Llegir més
 • Jamal Callender

  Mestre convidat i coreògraf

  Professor i coreògraf de Nova York, Jamal Callender va néixer als Estats Units i va créixer a Barbados. Després d’acabar la seva formació de dansa a l’Escola d’Ailey i a la Juilliard School, va ballar amb Atlanta Ballet, Hubbard Street Dance Chicago, Ballet Hispánico, National Theatre Mannheim i Konzert Theatre Bern. És guardonat amb el premi Princess Grace.

  Llegir més
 • Lucie Barthélémy

  Mestra convidada

  Nascuda a França el 13 de setembre de 1986, Lucie Barthélémy és una ballarina professional amb més de 16 anys d’experiència en grans companyies i graduada com a mestra de dansa clàssica. Es va formar com a ballarina al Conservatori Nacional Superior de Música i Dansa de París entre l’any 2000 i el 2005. Des…

  Llegir més
 • Sandra Salietti

  Sandra Salietti

  Mestra convidada

  Sandra Salietti ingressa al Conservatori Professional de Barcelona el 2002 i no és fins al 2009 que comença la seva carrera artística professional com a ballarina. Salietti ha treballat en companyies com: Aterballetto (2020-2023), Tanz Luzerner Theater by Kathleen McNurney (2017-2020), Gartnerplatz Theater by Karl Alfred Schneider (2012-2017), Ballet National de Marseille by Frederic Flemand (2010-2012), Dancer in Cannes Jeune Ballet by Paola Cantalupo (2009-2010). Durant la seva trajectòria professional ha estat nominada i guardonada amb diversos premis.

  Llegir més
 • Sebastien Mari

  Sébastien Mari

  Mestre convidat

  Mestre de ballet internacional, director artístic, ajudant de direcció i docent des del 2012, va iniciar la seva carrera com a ballarí professional el 1989. Ha treballat en nombroses companyies de prestigi com el Jeune Ballet de França, el Nederlands Dans Theater, la Companyia Nacional de Dansa, Ballet Gulbenkian, Ballett Mainz, Ballet de Gèneve, Ballet du Rhin, Ballet de Moscou, Leipziger Ballett, Basel Ballett, Tanz Mannheim, Introdans o Les Grands Ballets Canadiens.

  Llegir més
 • Hervé Costa

  Mestre convidat

  Acreditat pel mètode “Feldenkrais”, Hervé Costa és un coreògraf i professor de dansa francès format com a ballarí a la École de Danse supérieure de Cannes Rosella Hightower i a la Rudra Bejart, escola de dansa i arts escèniques fundada per Maurice Béjart a Lausanne (Suïssa).  La seva trajectòria professional l’ha portat a ballar en…

  Llegir més
 • ivan delgado, profesor del PAR

  Iván Delgado del Río

  Mestre convidat en cursos anteriors

  Nascut a Sevilla el 1989, comença els seus estudis de dansa als 6 anys amb el Grup de Dansa San Idelfonso, on es prepara per a posteriorment ingressar al Conservatori Professional de Dansa de Sevilla. L’any 2006, després d’haver-se presentat al Concurs Nacional de Dansa Ciutat de Castelló, aconsegueix una beca d’estudis al London Studio…

  Llegir més
 • Igor Bacovich

  Mestre convidat en cursos anteriors

  Va començar la seva seva formació artística a l’Academia Nazionale di Danza de Roma l’any 1998 i posteriorment es va desplaçar fins a Rotterdam per entrar a CODARTS, escola on va profunditzar els seus estudis sobre la fiscalitat. Una formació que l’han portat a ballar amb reconegudes figures del món de la dansa com Bruno…

  Llegir més
 • Iratxe Ansa

  Mestra convidada en anteriors cursos

  Com a coreògrafa, Iratxe Ansa ha creat peces per a l’Òpera de Lió Ballet, Lines Ballet Junior Company i altres peces creades específicament per a gales.
  Des 2014 treballa al costat de Igor Bacovich en el projecte Metamorphosis International Residency, sobre el qual han realitzat la pel·lícula documental Metamorphosis International Residency-Sant Sebastià 2016. Obté el Premi Nacional de Dansa 2020 en la modalitat d’Interpretació

  Llegir més
 • Miquel G. Font

  Mestre regular en cursos anteriors i coreògraf

  Ballarí en companyies com Béjart Ballet Lausanne, Dominic Walsh Dance Theater / Houston Ballet o Tanzcompagnie Oldeburg treballant amb M. Béjart, M. Bourne, S. Eyal o J. Killiàn. Més endavant, coreògraf internacional per a companyies com Scapino Ballet Rotterdam, Miami City Ballet o Jeune Ballet d’Aquitaine i director artístic d’Habemus Corpus.

  Llegir més