El Varna State Opera contracta a Pierre Gaston

Joseph Peñaloza i Samba Injai no són els únics ballarins del PAR que han sigut contractats per una companyia professional de dansa. Pierre Gaston, un altre dels estudiants del programa, també ha signat el seu primer contracte

El jove, de tan sols 22 anys, ha sigut escollit per la Varna State Opera de Bulgària per ballar a sobre dels seus escenaris.

El francès es desplaçarà cap al seu nou lloc de residència el pròxim mes de març, quan donarà inici la seva carrera com a ballarí professional de la mà d’aquesta companyia.

Pierre Gaston arribarà al PAR el setembre de 2021. Després del seu pas com alumne del Ballet de Barcelona, el jove va obtenir una beca per a estudiar en el programa dirigit per Rodolfo Castellanos.

El seu treball, la seva perseverança i els seus dots artístics li han portat a participar a totes les produccions que s’han fet des que va començar el curs. El francès ha sigut un dels protagonistes del ‘Dancing Vivaldi‘, obra amb la qual els estudiants han fet la seva primera gira per diferents teatres de Catalunya i en la qual ha jugat un paper molt important al trencar amb la convencionalitat entre l’home i la dona dins del ball.

En el segon estrena del programa, ‘El Trencanous‘, Pierre també ha interpretat rols rellevants: s’ha posat en la pell del príncep i del príncep de les neus; i ha sigut un dels solistes del vals de les flors, compartint escenari amb la Renata Lombardi.

Ara, el jove francès està a punt de començar una nova etapa a la seva vida. Després d’haver-se estat preparant des de setembre al PAR, fa unes setmanes es va atrevir a fer el pas. Es va presentar a l’audició del Varna State Opera i ha aconseguit pujar una escala més en la seva carrera.

Pierre Gaston ha signat el seu primer contracte i el pròxim mes de març viatjarà fins a Bulgària, on s’instal·larà per donar inici a la seva trajectòria com a ballarí professional.