Obertes les inscripcions del Summer Intensive 2022

Les inscripcions per al Summer Intensive que ofereix el PAR per segon any consecutiu de la mà de mestres reconeguts mundialment per a joves ballarins que vulguin seguir desenvolupant les seves habilitats artístics s’han obert.

El programa d’alt rendiment en dansa ofereix la possibilitat per a joves d’entre 15 i 22 anys de seguir formant-se i perfeccionant tant la tècnica clàssica com la contemporània de la dansa.

Es tracta d’un curs intensiu de dues setmanes de duració que tindrà lloc entre el 5 i el 17 de juliol del 2022. Amb classes de dilluns a dissabte de 10 a 19h, els joves tindran la possibilitat de seguir desenvolupant les seves habilitats de la mà de grans professors i la opció de participar en una gala final per compartir el treball que han fet durant els 14 dies i pujar-se a l’escenari amb professionals com Ilia Jivoy.

Per a seguir perfeccionant les seves tècniques dins d’aquesta art, els alumnes rebran classes de ballet, de contemporani, de variacions, de body conditioning, de cos de ball, de puntes, i de pas de deuxaixí com també faran assajos de la producció que presentaran quan acabi el curs el 16 de juliol a la sala d’actes de LaFACT Cultural.

Leccions que rebran de la mà de quatre professionals del món de la dansa. El Summer Intensive del PAR en Dansa serà impartit per Rodolfo CastellanosAnael MartínJamal Callender i Ilia Jivoy.

Rodolfo és conegut a tot el món com a ballarí principal del Ballet Nacional de Cuba dirigit per Alicia Alonso i com a ballarí convidat a grans esdeveniments a nivell global. A més, es mestre reconegut a grans escoles i companyies com el Royal Ballet o el English National Ballet, entre molts altres. Actualment és el director artístic del programa d’alt rendiment en dansa.

Anael, per la seva part, va ser una de les integrants del Ballet Nacional de Cuba durant vint anys, on va arribar a ser primera solista i repetidora. La cubana ha interpretat tot el repertori clàssic, així com coreografies folklòriques, neoclàssiques i contemporànies. Com a mestra ha sigut convidada a companyies com l’Òpera de Dessau, la Komische Oper d’Alemanya o la Companyia Nacional de Dansa. Ara és la coordinadora artística del PAR.

Jamal és el fundador del Barbados Dance Project i guanyador del Premi Princess Grace. Ha treballat en reconegudes companyies com el NTM Tanzel Atlanta Ballet i el Hubbard Street II, i en diferents escoles com a mestre, entre elles It Dansa.

Ilia és considerat com un dels millors coreògrafs del Teatre Mariinski de San Petersburg gràcies al seu estil diferent que sorgeix arran de la combinació entre la tècnica clàssica i la contemporània. Ha sigut guardonat amb el premi Esperança de Rússia.

Totes aquelles persones que estiguin interessades en assistir al Summer Intensive del PAR poden fer la inscripció en aquest enllaç. La direcció artística acceptarà a tots aquells candidats que compleixin amb els requisits per crear un grup equitatiu.