Alumnes del PAR participan al concurs Roseta Mauri

Céline Serverius, Pablo Goethals, Marili Talieri i Lia Suárez, concursants del Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri

Entre el 23 i el 26 de març es celebrarà a Reus, Tarragona, la desena edició del concurs de ball Roseta Mauri. Un certamen en el qual quatre ballarins del PAR participaran com a concursants. 

Céline Serverius, Pablo Goethals, Lia Suárez i Marili Talieri viatjaran fins al municipi català el pròxim dia 22 per compartir el seu talent en aquesta competició tan reconeguda en l’àmbit nacional i internacional. 

El Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri porta celebrant-se més de 10 anys i va sorgir amb la idea d’oferir l’oportunitat als joves ballarins i ballarines, d’entre 16 i 21 anys, de donar a conèixer les seves habilitats i ajudar-los a impulsar la seva carrera artística. 

Des que va començar a realitzar-se, l’any 2002, ha anat guanyant reconeixement i el dia d’avui es troba entre un dels concursos més ben dotats econòmicament d’Espanya i que dona grans possibilitats als i a les participants. Guanyadors, guanyadores i finalistes d’edicions anteriors han aconseguit, gràcies a aquest certamen, fer el salt professional i ballar a companyies de gran prestigi. 

Buscant assolir els objectius del PAR en Dansa i els dels i les alumnes que conformen el grup d’estudiants del Programa d’Alt Rendiment, Céline Serverius, Pablo GoethalsMarili Talieri i Lia Suárez seran quatre dels concursants de la desena edició del Premi Roseta Mauri. 

Les tres ballarines i el ballarí s’han estat preparant les seves actuacions durant les setmanes prèvies al concurs i han estat treballant les seves fortaleses i les seves debilitats junt amb el Jamal Callender, el Rodolfo Castellanos i l’Anael Martín. 

Tots presentaran una variació de dansa clàssica i una de dansa contemporània al certamen. Les coreografies les han creat ells mateixos sota la supervisió dels professors i les professores del PAR en Dansa. 

Céline, Pablo, LiaMarili viatjaran a Reus el pròxim 23 de març i romandran allà fins al dia 26, quan es disputarà la final i es revelarà qui són els guanyadors i guanyadores del Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri.