Hervé Costa

Professor convidat

Acreditat pel mètode “Feldenkrais”, Hervé Costa és un coreògraf i professor de dansa francès format com a ballarí a la École de Danse supérieure de Cannes Rosella Hightower i a la Rudra Bejart, escola de dansa i arts escèniques fundada per Maurice Béjart a Lausanne (Suïssa). 
La seva trajectòria professional l’ha portat a ballar en vàries companyies europees on ha pogut experimentar diverses tècniques i llenguatges contemporanis al costat de coreògrafs com: Misha Van Hoecke, Rui Horta, Robert Poole, Jacopo Godani, Cesc Gelabert, Sabine Dahrendorf. 
 
L’any 2003 s’instal·la a Barcelona i inicia la seva labor com a docent tot creant una companyia de sansa pròpia juntament amb Sara Sanguino. Durant aquest període, dedica gran part Hervé va dedicar gran part del seu temps a explorar el llenguatge corporal, el gest i l’expressió tot obrint-se cada cop més cap a una vessant d’educació somàtica. Amb el citat mètode “Feldenkrais”, descobreix una riquesa en el moviment que transforma per complet la seva visió del ball com a professor i coreògraf. 
Entre el 2009 i el 2015, es converteix en professor de dansa contemporània tant de l’Institut del Teatre de Barcelona com de l’emergent companyia IT Dansa
 
Finalment, des del 2016 i fins avui, Hervé lidera el centre Obrador de Moviments amb Sara Sanguino on procuren implementar a les noves generacions tot allò que han après al llarg de la seva extensa carrera artística.