Professors i ballarins convidats

  Loading posts...
 • Rodolfo Castellanos

  Director artístic

  Ex-ballarí principal del Ballet Nacional de Cuba va compartir escenaris amb estrelles com Julio Bocca, Marcia Haydee, Vladimir Vasiliev, Alicia Alonso, Paolo Bartolucci entre d’altres. Ha sigut professor convidat a l’Escola Elmhurst de Birmingham, a la English National Ballet School i va ser professor titular del Royal Ballet School.

  Llegir més
 • Miquel G. Font

  Miquel G. Font

  Coordinador

  Ballarí en companyies com Béjart Ballet Lausanne, Dominic Walsh Dance Theater / Houston Ballet o Tanzcompagnie Oldeburg treballant amb M. Béjart, M. Bourne, S. Eyal o J. Killiàn. Més endavant, coreògraf internacional per a companyies com Scapino Ballet Rotterdam, Miami City Ballet o Jeune Ballet d’Aquitaine i director artístic d’Habemus Corpus.

  Llegir més
 • Azari Plisetsky

  Professor convidat

  Ex-ballarí solista del Bolxoi de Moscou va començar ballant com a parella de Valentina Lopujiná i Olga Lepeshínskaya. Després va ser partenaire principal d’Alicia Alonso durant vuit anys al Ballet Nacional de Cuba. Ja com a professor va treballar amb el Ballet du XXe Siècle, de Maurice Béjart i el 1981 va ser nomenat mestre de ballet del Teatre Kirov.

  Llegir més
 • José Carlos Martinez

  José Carlos Martinez

  Professor convidat

  Director de la Companyia Nacional de Dansa des de 2011 fins al 2019, ballarí Estrella de l’Òpera de París i Premi Nacional de Dansa 1999. El 1987 va guanyar el Prix de Lausanne i el 1992 la Medalla d’Or en el Concurs Internacional de Varna sent el primer i únic espanyol a aconseguir aquesta distinció.

  Llegir més
 • GUILLERMINA COLL

  Professora convidada

  Formada en dansa clàssica i espanyola amb el mestre Joan Magrinyà i a l’Institut del Teatre de Barcelona, Coll ha estat primera ballarina del Ballet del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, ballarina solista del Reial Ballet de Wallonie (Bélgica) i del Reial Ballet de Flandes (Bélgica). Ha treballat amb coreògrafs com George Skibine, José Parés, Maurice Bejart i Jiri Kylián entre d’altres. El 1987 va rebre el Premi Nacional de Dansa i el 2015 el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

  Llegir més
 • Ilia Jivoy

  Ilia Jivoy

  Professor convidat

  Llorejat amb el premi ‘Esperança de Rússia’ Ilia Jivoy es considera com un dels millors joves coreògrafs del Teatre Mariinski de Sant Petersburg. El ballet Quatre Estacions (2017) és la seva primera producció que està inclosa en el repertori de Teatre Mariinski, companyia amb la que ha realitzat gires per Estats Units, Emirats Àrabs Units, Alemanya, França, Itàlia, Espanya i Gran Bretanya.

  Llegir més
 • Giuseppe Chiavaro

  Professor convidat

  Mestre de ballet del CNN Malandain Ballet de Biarritz des del 2019. Ballarí amb el Jeume Ballet International (1990), el Sinopia Ensemble de Dansa de Suïssa (1992), la Compagnie Temps Présent (1994) i al CNN Malandain Ballet de Biarrtiz (1998).

  Llegir més
 • Dmitri Rudachenko

  Professor convidat

  Director artístic de la companyia St. Petersburg Festival Ballet des del 2011. Rudachenko va estudiar a l’escola de ballet d’Alma-Ata i entre el 1992-1998 a l’Acadèmia de Ballet de Vaganova. Després de graduar-se, va entrar a la companyia de ballet del Teatre d’Òpera i Ballet Mikhailovsky.

  Llegir més
 • Ricardo Castellanos

  Ricardo Castellanos

  Ballarí convidat

  Jove ballarí amb una futura i brillant carrera per davant, va començar a estudiar dansa a l’Elmhurst Ballet School i el 2012 la Royal Ballet School li va oferir un lloc a la seva escola. Ja ha realitzat els papers principals de grans obres de repertori com El Trencanous, La Bayadere o El Llac dels cignes a més de formar part del Ballet Nacional de l’Òpera de Noruega. És convidat a gales internacionals de ballet.

  Llegir més
 • Marta Petkova

  Marta Petkova

  Ballarina convidada

  Primera ballarina del Ballet Nacional de Sofia des del 2007 i solista convidada als ballets de Palerm i Nàpols. Petkova es va graduar a la mateixa ciutat de Sofia a l’Escola Nacional de Dansa a la classe de Rumiana Atanasova el 2004. Posteriorment es va formar a l’Acadèmia de Ballet de Kirov a Washington i ha estat guardonada en diversos certàmens com el Concurs Internacional de Ballet de Varna (Bulgària) i el Festival Internacional de Ballet a Fivizzano (Itàlia). El 2006 va rebre el Premi Jove Talent del Ministeri de Cultura de Bulgària.

  Llegir més
 • Gemma Pujol

  Pianista

  Premi d’honor en el Grau Professional de piano al Conservatori Municipal de Terrassa l’any 2012. Quatre anys més tard acaba el Grau Superior en l’especialitat d’interpretació de piano clàssic al Conservatori del Liceu de Barcelona com a deixeble del reconegut pianista Josep Maria Colom. Des del 2019 estudia piano jazz al Taller de Músics de Barcelona.

  Llegir més