Lucie Barthélémy

Mestra convidada

Nascuda a França el 13 de setembre de 1986, Lucie Barthélémy és una ballarina professional amb més de 16 anys d’experiència en grans companyies i graduada com a mestra de dansa clàssica.

Es va formar com a ballarina al Conservatori Nacional Superior de Música i Dansa de París entre l’any 2000 i el 2005. Des de llavors ha participat en diversos projectes i ha format part de companyies de renom.

Va ser ballarina solista de la Companyia Nacional de Dansa sota la direcció de José Carlos Martínez entre 2012 i 2019 i posteriorment va aterrar a París, on va ser ballarina principal sota la direcció de Karl Paquette.

Entre les seves participacions més destacades, es troben Mon Premiere Lac de Cygnes, Don Quijote, Tres Preludios, La Bella Durmiente i Artifcat Suite, entre moltes altres produccions.

Graduada com a professora de dansa clàssica pel Centre Nacional de la Dansa de París, ha impartit classes per a ballarins de la CND, diverses masterclass al Conservatori de Tours i a l’Associació de Professionals de la Dansa de Madrid, entre d’altres.