Lucie Barthélémy

Professora convidada

Lucie Barthélémy

Nascuda a França el 13 de setembre de 1986, Lucie Barthélémy és una ballarina professional amb més de 16 anys d’experiència en grans companyies i graduada com a mestra de dansa clàssica.

Es va formar com a ballarina al Conservatori Nacional Superior de Música i Dansa de París entre l’any 2000 i el 2005. Des de llavors ha participat en diversos projectes i ha format part de companyies de renom.

Va ser ballarina solista de la Companyia Nacional de Dansa sota la direcció de José Carlos Martínez entre 2012 i 2019 i posteriorment va aterrar a la Òpera de París, on va ser ballarina principal sota la direcció de Karl Paquette.

Entre les seves participacions més destacades, es troben Mon Premiere Lac de Cygnes, Don Quijote, Tres Preludios, La Bella Durmiente i Artifcat Suite, entre moltes altres produccions.

Graduada com a professora de dansa clàssica pel Centre Nacional de la Dansa de París, ha impartit classes per a ballarins de la CND, diverses masterclass al Conservatori de Tours i a l’Associació de Professionals de la Dansa de Madrid, entre d’altres.