Professors i ballarins convidats

  Loading posts...
 • Emmanuel Dobby

  Ballarí Convidat

  El 2013 s’uneix al Staatstheater Darmstadt, sota la direcció de Mei-Hong Lin, començant a treballar amb Miquel G. Font, que el convida a entrar a Habemus Corpus el 2014 per formar-ne part fins a l’actualitat, també com a assistent coreogràfic. També treballa amb d’altres companyies franceses com ara Lynchore, Estelle Danvers o The Artist, com a ballarí principal.

  Llegir més
 • Rodolfo Castellanos

  Director artístic

  Ex-ballarí principal del Ballet Nacional de Cuba va compartir escenaris amb estrelles com Julio Bocca, Marcia Haydee, Vladimir Vasiliev, Alicia Alonso, Paolo Bartolucci entre d’altres. Ha sigut professor convidat a l’Escola Elmhurst de Birmingham, a la English National Ballet School i va ser professor titular del Royal Ballet School.

  Llegir més
 • Miquel G. Font

  Coordinador artístic

  Ballarí en companyies com Béjart Ballet Lausanne, Dominic Walsh Dance Theater / Houston Ballet o Tanzcompagnie Oldeburg treballant amb M. Béjart, M. Bourne, S. Eyal o J. Killiàn. Més endavant, coreògraf internacional per a companyies com Scapino Ballet Rotterdam, Miami City Ballet o Jeune Ballet d’Aquitaine i director artístic d’Habemus Corpus.

  Llegir més
 • José Carlos Martinez

  José Carlos Martinez

  Professor convidat

  Director de la Companyia Nacional de Dansa des de 2011 fins al 2019, ballarí Estrella de l’Òpera de París i Premi Nacional de Dansa 1999. El 1987 va guanyar el Prix de Lausanne i el 1992 la Medalla d’Or en el Concurs Internacional de Varna sent el primer i únic espanyol a aconseguir aquesta distinció.

  Llegir més
 • Anael Martin

  Professora convidada

  Ha treballat sota la direcció artística d’Alicia i Fernando Alonso al Ballet Nacional de Cuba, companyia en la qual va romandre durant vint anys arribant a ser primera solista, professora i repetidora. Com a ballarina, va interpretar tot el repertori clàssic i igualment coreografies folklòriques, neoclàssiques i contemporànies.

  Llegir més
 • Maria Torrents

  Ballarí Convidat

  Formada com a ballarina a l’Institut del Teatre IT Dansa. Membre d’Habemus Corpus, dirigit per Miquel G. Font des de 2020.

  Llegir més
 • Nabar Martínez

  Ballarí convidat

  Format al Conservatorio Profesional de Danza de Riba-Roja del Turia i ballarí al Malandin Ballet de Biarritz.

  Llegir més
 • Gianluca Battaglia

  Professor convidat

  Des 2017 és Mestre de Ballet i Assistent de direcció de l’Victor Ullate Ballet fins al seu cessament. Treballa com a Mestre de Ball al Ballet moravo en repubblica txeca remuntant repertori tant clàssic com modern. És mestre convidat en companyies europees i jurat en concursos nacionals i internacionals. Actualment és director d’escena i mestre per l’espectacle Fordlandia de Lucía Lacarra i Matthew Golding.

  Llegir més
 • Ione Miren Aguirre

  Professora convidada

  Ballarina nascuda a Caracas (Venezuela). El 2005, s’incorpora al Ballet Biarritz Junior i al Malandain Ballet Biarritz un any més tard, del qual és ballarí.

  Llegir més
 • Ilia Jivoy

  Ilia Jivoy

  Professor convidat

  Llorejat amb el premi ‘Esperança de Rússia’ Ilia Jivoy es considera com un dels millors joves coreògrafs del Teatre Mariinski de Sant Petersburg. El ballet Quatre Estacions (2017) és la seva primera producció que està inclosa en el repertori de Teatre Mariinski, companyia amb la que ha realitzat gires per Estats Units, Emirats Àrabs Units, Alemanya, França, Itàlia, Espanya i Gran Bretanya.

  Llegir més
 • Azari Plisetsky

  Professor convidat

  Ex-ballarí solista del Bolxoi de Moscou va començar ballant com a parella de Valentina Lopujiná i Olga Lepeshínskaya. Després va ser partenaire principal d’Alicia Alonso durant vuit anys al Ballet Nacional de Cuba. Ja com a professor va treballar amb el Ballet du XXe Siècle, de Maurice Béjart i el 1981 va ser nomenat mestre de ballet del Teatre Kirov.

  Llegir més
 • GUILLERMINA COLL

  Professora convidada

  Formada en dansa clàssica i espanyola amb el mestre Joan Magrinyà i a l’Institut del Teatre de Barcelona, Coll ha estat primera ballarina del Ballet del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, ballarina solista del Reial Ballet de Wallonie (Bélgica) i del Reial Ballet de Flandes (Bélgica). Ha treballat amb coreògrafs com George Skibine, José Parés, Maurice Bejart i Jiri Kylián entre d’altres. El 1987 va rebre el Premi Nacional de Dansa i el 2015 el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

  Llegir més
 • Débora Martínez Cano

  Ballarina i professora convidada

  El setembre del 2015 ingressa a la Compañía Nacional de Danza, sota la direcció artística de José Carlos Martínez. El 2019, comença a ballar en la categoria de solista, sota la direcció artística de Joaquín De Luz.

  Llegir més
 • Víctor Jimenez

  Professor convidat

  Des de juliol de 2008 Víctor Jiménez és el director artístic de LaMov, companyia de dansa privada amb seu a Saragossa. Per a ella ha coreografiat El Trobador, El que el cos no recorda, Pallassos divins, Forget-Forgot-forgotten, Futile, Momenta, La Ventafocs, El Trencanous, Terrenal, Tempus fugit i El Llac.

  Llegir més
 • Gemma Pujol

  Pianista

  Premi d’honor en el Grau Professional de piano al Conservatori Municipal de Terrassa l’any 2012. Quatre anys més tard acaba el Grau Superior en l’especialitat d’interpretació de piano clàssic al Conservatori del Liceu de Barcelona com a deixeble del reconegut pianista Josep Maria Colom. Des del 2019 estudia piano jazz al Taller de Músics de Barcelona.

  Llegir més