Samba Injai

Samba Injai, contractat per la Pfalztheater Kaiserslautern

Després d’haver anunciat l’entrada de Joseph Peñaloza com a ballarí professional de la State Opera Zagora de Bulgària, avui estem molt contents de compartir una altra gran notícia. El Samba Injai, alumne del PAR en Dansa, també ha signat el seu primer contracte amb una companyia.

El jove portuguès va rebre fa unes setmanes una oferta de la Pfalztheater Kaiserslautern d’Alemanya. Una proposta que no ha dubtat en signar. El ballarí es mudarà el proper mes de setembre de 2022 al seu nou destí per a acomplir el seu objectiu final. 

El Samba Injai va començar al PAR al setembre de 2021, establint-se com un dels ballarins de la primera promoció del programa d’alt rendiment. Durant tot el curs va demostrar el seu talent i les seves dots per a aquesta art musical. 

Va participar en les produccions que es van realitzar durant l’any, va assistir a les classes de forma regular i va fer masterclass i workshops amb professionals del món de la dansa. Un curs que li va permetre avançar de forma accelerada en la seva formació artística, així com perfeccionar la seva tècnica.

Tot i la gran evolució que va tenir durant el curs, el jove no va aconseguir llavors ser contractat per una companyia professional. Motiu que el va portar a continuar en el PAR. 

Des del passat mes de setembre, el Samba ha seguit amb les classes de formació que ofereix el programa i ha continuat desenvolupant el seu talent per la dansa en les instal·lacions de La Factoria Cultural de Terrassa. Un esforç que finalment ha tingut la seva recompensa.

L’inici del 2022 va arribar amb una gran oferta per a ell. La companyia professional Pfalztheater Kaiserslautern es va posar en contacte amb el jove fa unes setmanes i li va oferir la possibilitat d’entrar com a ballarí professional allà.

Una oferta que no va poder rebutjar. El Samba va signar a principis d’any un contracte amb ells i viatjarà el pròxim setembre fins a Alemanya, país on començarà la seva carrera professional dins d’aquesta art.