Summer intensive 2021

  Loading posts...
 • Rodolfo Castellanos

  Director artístic

  Ex-ballarí principal del Ballet Nacional de Cuba va compartir escenaris amb estrelles com Julio Bocca, Marcia Haydee, Vladimir Vasiliev, Alicia Alonso, Paolo Bartolucci entre d’altres. Ha sigut professor convidat a l’Escola Elmhurst de Birmingham, a la English National Ballet School i va ser professor titular del Royal Ballet School.

  Llegir més
 • Anael Martin

  Coordinadora artística

  Ha treballat sota la direcció artística d’Alicia i Fernando Alonso al Ballet Nacional de Cuba, companyia en la qual va romandre durant vint anys arribant a ser primera solista, professora i repetidora. Com a ballarina, va interpretar tot el repertori clàssic i igualment coreografies folklòriques, neoclàssiques i contemporànies.

  Llegir més
 • Ilya Jivoy

  Professor, ballarí i coreògraf convidat

  Llorejat amb el premi ‘Esperança de Rússia’ Ilia Jivoy es considera com un dels millors joves coreògrafs del Teatre Mariinski de Sant Petersburg. El ballet Quatre Estacions (2017) és la seva primera producció que està inclosa en el repertori de Teatre Mariinski, companyia amb la que ha realitzat gires per Estats Units, Emirats Àrabs Units, Alemanya, França, Itàlia, Espanya i Gran Bretanya.

  Llegir més
 • Lienz Chang, profesor Summer Intensive PAR en Dansa

  Lienz Chang

  Professor Summer Intensive

  Fa anys que es troba a Europa desenvolupant una carrera internacional que li ha permès nodrir d’altres influències en la dansa. Després del seu treball com a partenaire d’Alicia Alonso, va tenir la gran oportunitat, gràcies a un gran amic seu, Michel Martín, de treballar amb el gran coreògraf Roland Petit al Ballet Nacional de Marseille sent en l’actualitat Etoile (Estrella) i Assistent coreogràfic de Roland Petit. Actualment és Maître de Ballet al Teatre alla Scala de Milà.

  Llegir més
 • Lucía Lacarra

  Ballarina convidada

  Lucía Lacarra ha estat ballarina principal de l’Bayerisches Staatsballett (Ballet de l’Òpera Estatal de Baviera) des de 2002. Va rebre el Premi Benois de la Danse, va ser nomenada Ballarina de la Dècada en 2011, a la Gala de les Estrelles de Ballet Mundial a Sant Petersburg.

  Llegir més
 • Matthew Golding

  Ballarí convidat

  Matthew Golding és un ballarí de ballet canadenc. Va ser ballarí principal amb el Royal Ballet i director amb el Dutch National Ballet a Amsterdam.

  Llegir més
 • Agnès Letestu

  Ballarina convidada

  Nomenada Étoile de l’Opera de París el 31 d’octubre de 1997. Al costat de la seva carrera com a intèrpret, Agnès Letestu dissenya i confecciona vestuari per a ballet i òpera.

  Llegir més
 • Vincent Chaillet

  Ballarí convidat

  Des 2017 és professor convidat al Ballet de l’Opéra National du Rhin, Opéra National de Bordeaux, al Conservatorie National Supérieur Musique et Danse de Lió i al Teatro alla Scala de Milà. Va deixar el Ballet de l’Òpera Nacional de París per a la temporada de teatre 2018/19 per dedicar-se a la docència i projectes independents com a ballarí i coreògraf.

  Llegir més